Tel: 050-5415381
Voelt u zich belemmerd
in uw dagelijks leven
Fysiotherapie Beijum kan u daarbij helpen

Medewerkers fysiotherapie Beijum

 

Peter van den Belt
Peter van den Belt
Is in 1999 afgestudeerd en heeft zich daarna gespecialiseerd in sportfysiotherapie en echografie. Hij ziet op dit moment erg veel knieklachten, wat hij ondergebracht heeft in het "centrum voor knieklachten".
Inge Prop
Inge Prop
Studeerde in 2000 af en is daarna gespecialiseerd als Manuele Therapeute. Hierin heeft ze zelfs de Master titel behaald. Verder geeft ze Dry Needling behandelingen.
Corine Sloots
Corine Sloots
Is in 1999 afgestudeerd en heeft zich gespecialiseerd in stress-gerelateerde klachten en chronische pijn. In haar behandeling maakt ze onder anderen gebruik van ademhaling- en ontspanningstechnieken, mindfulness en ACT (acceptance and commitment therapy). Mindfulness staat voor bewust zijn: Het is een manier om beter inzicht te krijgen in wat er speelt in ons lichaam en brein en hier ook bewust naar te kunnen handelen. Door mindfulness ervaren mensen vaak minder stress en hebben ze o.a. minder last van neerslachtigheid en vervelende emoties zoals angst. ACT is een methode waarbij je leert om pijn en ander ongemak beter te accepteren zodat je meer vrijheid en ruimte krijgt om te doen wat je in het leven echt waardevol vindt. Hierin ga je dus niet (meer) op zoek naar de oorzaak van de pijn maar leer je met de pijn om te gaan. Vanzelfsprekend pas je dat pas toe bij langer bestaande klachten (chronische pijn).

Daarnaast doet ze veel met longproblematiek zoals COPD en geeft ze Running therapie.

Jelle den ouden
Jelle den ouden
Is in 2015 afgestudeerd en heeft zich onder andere gespecialiseerd in dry needling
Cosimo Andriulo
Cosimo Andriulo
Sinds april 2015 werkt Cosimo bij ons. Hij is van Italiaanse komaf en spreekt naast Italiaans ook Spaans, Engels, Duits en natuurlijk Nederlands. Hij heeft zijn opleiding voor fysiotherapie in Rome gedaan is nu in opleiding voor Manueel therapeut. Heeft verder de opleiding RPG Souchard gedaan.

Fysiotherapie
Beijum

Emingaheerd 8a
9736 GA Groningen

Tel: 050-5415381
Mail: contact@fysiotherapiebeijum.nl